např. Goji, Chia, Chlorella, ...

Nákupní Košík

košík je prázdný

Snídaňová směs BIO Maca-Moruše-Jahoda 360g

kód: 40005

Raw ingredience Dodá energii Skvělá chuť

Snídaňová směs Maca-Moruše-Jahoda je velmi chutná směs vhodná jako snídaně, do smoothies či jogurtu. Tato snídaňová směs je specifická tím, že je živou stravou (raw). Ingredience nejsou zpracovávány při vyšší teplotě než 42 C.

  • BIO
  • bez GMO
  • zdroj bílkovin

Dostupnost Naskladňujeme

Skladem znamená opravdu skladem

Spotřeba: 2017 / 02

Jedná se o snídaňovou směs od Iswari z RAW a v BIO kvalitě. Velmi chutná směs vhodná jako snídaně, do smoothies či jogurtu. Tato snídaňová směs je specifická tím, že je živou stravou (raw). Ingredience nejsou zpracovávány při vyšší teplotě než 42 C. Tímto se zachovává plnohodnotné nutriční složení. Snídaňová směs je doslazována kokosovým cukrem s nádechem karamelu. Směs obsahuje velký podíl sacharidů, minerálů a dodává tělu energii po dlouhou dobu.

Složení této snídaňové směsi

Bio pohanková krupice, bio bezlepkový oves naklíčený – vločky, bio kokosový cukr, bio moruše (8 %), bio mandlová mouka, bio jahody (lyofilizované) (4 %), bio maca (3 %). Může obsahovat stopy lepku.

Bližší popis jednotlivých složek snídaňové směsi

Pohanková krupice

Obsahuje vysoké množství pomalu vstřebatelných sacharidů a dále bílkoviny s komplexnějším složením než obiloviny. Přirozeně obsahuje řadu minerálů a vitamínů.

Vločky z bezlepkového a naklíčeného ovsa

Ovesné vločky jsou bohaté na pomalu metabolizované sacharidy a jsou přirozeným zdrojem minerálů a vitamínů. Navíc oves ve snídaních ISWARI je bezlepkový a naklíčený!

Mandlová mouka

Jemně rozemleté mandle. Snižují kyselost organismu, obsahují řadu minerálů a mononenasycené zdravé tuky.

Maca

Kořenová plodina z peruánských And je odpradávna konzumována jakožto zdroj energie. Kvůli povzbuzujícím účinkům se jí někdy přezdívá peruánský ženšen.

Moruše

Sladké ovoce s přirozeným výskytem vitamínů a minerálů. Plody jsou lahodné a velmi sladké. Moruše od Iswari nejsou doslazovány!

Jahody lyofilizované

Lyofilizace (sušení mrazem) je nejkvalitnější způsob konzervace. Díky němu si ovoce zachovává intenzivní chuť čerstvosti a také své nutriční hodnoty.

Jak snídaňovou směs jíst?

4 velké polévkové lžíce zalijte teplým (do 42°C) rostlinným či běžným mlékem anebo vodou. Zamíchejte a čekejte 2 min. Přidejte plátky čerstvého ovoce (banán, jablko, jahody, apod.). Lze dosladit sirupem z agáve či kokosovým cukrem. Směs lze přisypat do jiné např. cereální kaše a zvýšit tak její nutriční hodnotu, přidat do jogurtu apod.

Ochutnejte od nás také tyto superpotraviny